ΚΟΥΖΙΝΕΣ
ΓΑΒΡΗΛΟΣ | Κατασκευή & Εμπορία Επίπλων Χαλκιδική


Η επιχείρηση "ΓΑΒΡΗΛΟΣ" η οποία βρίσκεται στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, είναι γνωστή για την εξειδίκευσή της στην κατασκευή κουζινών που συνδυάζουν λειτουργικότητα και αισθητική. Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας, μπορούμε να δημιουργήσουμε μαζί την κουζίνα που πάντα επιθυμούσατε.

Είτε προτιμάτε μια μοντέρνα και εκλεπτυσμένη κουζίνα, είτε έναν κλασικό και παραδοσιακό σχεδιασμό, είμαστε εδώ για να το πραγματοποιήσουμε.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
 
 
κατασκευάζουμε κουζίνες που ενσωματώνουν τις πιο σύγχρονες τάσεις και τεχνολογίες στο χώρο της κουζίνας. Ο σχεδιασμός κάθε κουζίνας είναι εξατομικευμένος, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τον χώρο κάθε πελάτη. Δημιουργούμε λειτουργικές αποθηκευτικές λύσεις και ενσωματώνουμε έξυπνες λεπτομέρειες που διευκολύνουν την καθημερινή χρήση.

Για την κατασκευή των κουζινών μας χρησιμοποιούμε μόνο υλικά υψηλής ποιότητας, προσφέροντας ανθεκτικότητα και μακροχρόνια αξιοπιστία. 

Είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να επισκεφτούμε τον χώρο σας, να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις.
 
     
 
 
 
 
 
 

Αν επιθυμείτε μια προσαρμοσμένη κουζίνα που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα σας παρέχουμε την εξειδικευμένη προσοχή και την εξυπηρέτηση που αξίζετε για να δημιουργήσουμε την ιδανική κουζίνα για εσάς.
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Χαλκιδική, την Θεσσαλονίκη, όλη την Ελλάδα καθώς και όλο τον κόσμο, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
  ΤΗΛ: 2371024064
ΚΙΝ: 6947324534